Forside Blog

Den succesfulde event kommer ikke af sig selv

Eventdeltagere på sidde pladser

Events er ikke hverdagskost

De fleste af os kender det godt, når vi siger at hverdagen bare går som den plejer. Dette gælder også for nogle virksomheders vedkommende. Dette er lige end til at virksomheden beslutter sig for, at skulle holde en event, hvor der skal gives informationer til forskellige interessenter. Men hvis virksomheden ikke er vant til at holde disse events, kan det godt blive en stor opgave at skulle få styr på dette. Det er jo ikke lige frem hverdagskost for de fleste virksomheder, at skulle afholde en event. Men hvis der skal ske ændringer i dagligdagen, kan man som virksomhed godt forberede sig på udfordringer.

Få den hjælp som virksomheden har brug for

Det at afholde en succesfuldt event, hvor evt. virksomhedens interessenter får informationer om virksomhedens fremtidige strategi, er ikke bare noget man gør. Der er en masse overvejelser og planlægning, som der skal være styr på, inden virksomheden gør eventen til en realitet. Her kan det være en fordel at tage kontakt til en event firma, som har erfaring med succesfulde events. Det kan være en god måde, hvor på at virksomheden kan forberede en god event. En event firma, kan evt. også hjælpe med at få det faglige indhold på plads og give en god metode til at videregive informationer.

Den rigtige opmærksomhed

Man forholder sig typisk ikke til at skulle arrangere en event i hverdagen og derfor gør man også bedst i at få den rette hjælp til dette. Hvis der er mange informationer, som skal gives og er de lidt kedelige, skal man finde en spændene måde at formidle dem på. Opmærksomheden hos deltagerne skulle gerne vare så længe som muligt. På den måde vil de også kunne huske mere af eventen og dermed vil eventen blive en større succes. Dette kan danne gro bund for et bedre samarbejde mellem virksomheden og interessenterne.

Føl dig mere tryg i hverdagen

autoriseret låsesmed

Er du der i livet, hvor du har stiftet familie, du er flyttet i eget hus, og hverdagen køre bare derud ad, med arbejde osv. Så er du der i livet, hvor du nærmest ikke kan ønske dig mere, og du er begyndt at føle at livet giver mening. Når man har den perfekte familie, vil man gøre alt for at de kan føle sig trykke i hjemmet, og du som familiefar vil selvfølgelig gerne kunne give din familie den tryghed de har brug for, hver eneste dag.

Det er derfor vigtigt at du begynder at overveje hvordan du kan sikre hjemmets fire vægge, så du ikke en dag får ubudne gæster. Det er altså kort sagt, tid til at tænke på hvordan du kan optimere dit hus, for at undgå indbrud. Er det et ældre hus I bor i, så bør du undersøge hvornår der sidst er lavet et tjek på jeres låse rundt omkring i hjemmet. Viser det sig at der ikke er lavet noget på låsene i mange år, så er det nu du skal tage kontakt en til en autoriseret låsesmed, og få et gennemtjek af alle dine låse i døre og vinduer. Når dine låse er gamle og slidte, bør du altid vælge at få udskiftet dem til den nyeste teknologi. Lige som med alt andet, så bliver tingene bedre og mere sikre, år for år. Du vil altså få dig et mere sikkert hjem, ved at skifte dine låse til den seneste teknologi. Du kan finde en autoriseret låsesmed her.

Vil du også gerne være tryg, når du eller I er væk fra jeres hjem, så bør du overveje at få installeret et alarmsystem gennem et alarmselskab, så du altid kan følge med i om der sker noget når du er på arbejde eller udenbys. Her findes både videoovervågning, samt følecensorer, som kan udløse en alarm, som kan give en melding til dig med det samme.

Virker proteinpulver?

fitness

Proteinpulver er et kosttilskud, som de fleste tager under eller efter fysisk træning. Det gør de fleste for at få større muskelmasse, men virker det overhovedet? eller er det bare en ekstra overflødig udgift?
Alle der har trænet kender vel følelsen af de første gange man efter en længere pause, får slæbt sig ned i det lokale fitnesscenter, og kigger rundt og ser toptrimmede kvinder og mænd, og man selv står med en lille fin topmave og tænker man aldrig når deres mål, for så at kigge over på protein hylden og bede til at det er et mirakel pulver, der kan forvandle ens krop på 0,5.
flere og flere ernæringseksperter mener at protein gavner udviklingen af muskelmasse, men mener også at for de fleste et unødvendig kosttilskud, da de fleste danskere får den mængde protein der anbefales.  

Holder det så danskerne fra at købe protein pulver? 

Det ser ud til at danskerne er ligeglade med eksperternes råd, og det kan man som godt forstå, for det er ikke skadeligt at indtage et højre antal proteiner end hvad der anbefales, for det er nemlig en minimumsgrænse anbefaling.  Så selvom man har indtager de normale minimumsanbefalings grænse via ens daglige kost, vil det stadig kunne ses, hvis du indtager proteinpulver samtidigt med du har en jævnlig og forholdsvis hård træning.  

Hvilke typer proteinpulver findes der? 

Der findes et hav af typer proteinpulver, både smag og størrelse. Nogle af de mest populære er chokolade eller jordbær. Men en der virkeligt har brudt igennem den seneste tid er peanutbutter og chokolade, lavet på valle.  

Du kan jo eventuelt selv prøve en periode og tage proteinpulver (husk at gør det imens du træner, ellers tager du bare på af det) og se om du kan mærke en forskel, og ellers kan du jo bare gå tilbage til din normale rutiner.  

Hvad er dine rettigheder hvis du bliver dømt for noget?

retssag

Det er vel næsten alles største frygt, det at blive dømt for noget. Om det så er noget man er skyldig i eller ej. Det at skulle have en advokat til at forsvare en. Det at andre fordømmer en, selvom man ikke er dømt endnu. 

Hvad er ens rettigheder så? 

I Danmark har du altid ret til en advokat, om du så selv finder en, så skal du ikke frygte at du kommer til at stå i retten alene, for hvis du ikke selv kan finde en, finder retten en beskikket advokat til dig.
Du skal kun betale for et retsforløb hvis du bliver erkendt skyldig, hvis du derimod bliver uskyldigt anklaget, skal du ikke betale, så det ofte anklageren der skal betale sagsomkostningerne. Prisen for omkostningerne bliver sat i retten.  

Hvad skal man tænke over inden man vælger en forsvarsadvokat? 

Det er vigtigt at man tænker over, at hvis du ønsker samme advokat igennem et helt retsforløb, skal du sikre dig at din advokat har møderet til alle retstyper. Du starter som regel i byretten, så kan den nogle gange ankes til landsretten og sidst højesteretten. Det er nemlig ikke alle advokater der har ret til at forsvare i lands- eller højesteretten.
Overvej også om det er en anerkendt advokat, og om de har haft lignende sager som din, som viser de har noget erfaring på området. Altså en advokat der lægge den helt rigtige strategi for din sag.
Her kan du se en af de mest anerkendte forsvarsadvokater, nemlig Stage. Desuden har Stages forsvarsadvokater Mette Grith Stage, Mikkel Cramer, Linda Christensen, Morten W. Kamp og Søren Beckermann tidligere arbejdet som offentlige anklagere. De har derfor et indgående kendskab til politiets og anklagemyndighedens arbejdsmetoder, hvilket er en meget stor fordel, når strategien for et effektivt forsvar skal tilrettelægges. Denne viden har alle Stage Advokatfirmas klienter stor glæde af.   

Øg din sundhed i din daligdag

Rødvinsfalske

Det kræver ikke ret meget

Vil du gerne øge din sundhed en smule i din daglig dag, kan du gøre det let og uden besvær. Det eneste det kræver er at tage et glas rødvin om dagen – det er det. Der er ikke mere. Tak fordi du læste med i denne artikel, hold dig orienteret om nye spændene nyheder på siden. Ja – så simpelt kan det faktisk gøres. Men vi vil da gerne give dig lidt mere information om dette og give dig et godt råd med på vejen. For hvordan kan de være at rødvin skulle være en god ting? der er jo alkohol i. Her vil du blive overrasket, da det netop er pga. alkoholen, at det er sundt. Vi er af den opfattelse at alkohol, er det rene gift for kroppen. Det er det da også i de forkerte mængder. Drikker du derimod den rette mængde alkohol hver dag, så kan det faktisk gavne din sundhed.

Hvorfor rødvin

Hvis du får den rette mængde alkohol hver dag, så er alkoholen med til at forebygge mod hjertekarsygdomme, som kan være meget farlige og som man kan lide kraftigt under. Men selv om der findes alkohol i mange andre slags drikke, end lige rødvinen, så indeholder rødvinen antioxidanter, som også kan gavne din generelle sundhed. Det skal dog understreges at dette på ingen måde er en rådgivning til, at man skal drikke rødvin hver dag. Dette er bare informationer om, hvad vinen KAN gøre. Kan man godt lide rødvin, skal du prøve rødvin fra producenten Brutocao. Du kan klikke på linket og finde en webshop, hvor man kan købe vine fra denne producent.

Lev sundt

Ved at leve sundere i din hverdag, holder du selvfølgelig din sundhed ved lige og sørger for at du altid har en god sundhed generelt. Dette gør også at du kan nyde livet mere og mindske chancerne for ubehagelige sygdomme og symptomer, som kan optræde pga. usunde vaner.

Udlev din drøm og få et MC-kørekort

Motorcykel tur

Motorcykler om sommeren

Har du oplevet at om sommeren eller i foråret, når du er ude et sted, så køre der en motorcykel forbi dig og du står bare og tænker gid det var mig, der kørte den. Hvis du har haft det sådan, så er der kun ét at gøre og det er at tage et MC-kørekort. Hvis du nogensinde skal gøre dig forhåbninger om, at komme op at køre på en motorcykel, skal du have kørekort til den og det kan du skaffe ved at gå til denne side. Det fungerer ligesom når man skal have sit kørekort til bil, du skal igennem nogle teoritimer og nogle praktiske timer, hvor du til sidst skal til en praktisk prøve. Når du har lært alt hvad du skal lære og har gennemført læreingen, får du dit MC-bevis.

Vejen venter

Med dit MC-bevis i hånden er det kun vejen der venter. Nu kan du tage ud og køre motorcykel og nyde en køretur i den danske sommer. Du kan få opfyldt din trang til mere frihed og en mere spændene tur, end hvis du kørte turen i bil. Der er ingen tvivl om, at du vil komme til at kunne mærke farten på egen krop mere. Det kan både være lidt skræmmende, men også fedt. Det giver en helt unik oplevelse og kan også give en glæde, som gavner din hverdag. Det at køre motorcykel kan blive din nye hverdag i stedet for at det forbliver en drøm.

Alder for at tage et MC-kørekort

Hvis man sammenligner MC-kørekort med det normale kørekort til bil, så skal man være ældre, hvis man gerne vil køre MC. Det gælder hvis du skal have et bevis til kategori A, som dækker de helt store og kraftige motorer. For at tage dette bevis skal du være minimum 24 eller have haft et kørekort til kategori 2 i 2 år, hvor du kan nøjes med at være 22 år.

Kom ud af dagligdagen rutiner

restaurant

Er dagligdagen begyndt at blive noget ens formet? Dagens store spørgsmål er hvad der skal laves til aftensmad, og nogle kan ikke lide det ene, og en anden kan ikke lide noget andet. Det kan være en hel videnskab at finde ud af hvad der skal sættes på bordet, hver eneste dag. Når i så har spist laver i sikkert den typiske, som de fleste familier også gør – og det er at smide jer i sofaen, og ser hvad i nu end kan finde af programmer, der har interesse hos de fleste. Hvorfor ikke bryde isen, og prøv at komme lidt ud fra de daglige rutiner?

Familie aktivitet én gang om måneden

Det er ikke kun parforholdet som indimellem skal plejes – også familielivet skal passes og plejes, og børnene skal kunne mærke at der bliver forkælet om jer alle sammen, og i har nogle hyggelige stunder. Det er derfor en god idé at i som familie kan finde en fælles aktivitet som i sammen kan lave. I anbefales at finde jer en aktivitet minimum én gang om måneden, som i sammen kan deltage i. Det behøver naturligvis ikke at være det samme, hver eneste gang. En idé kunne være at i prøvede at finde den bedste restaurant i Odense, eller det største museum i Århus, alt efter hvor i bor.

Børnene har noget at se frem til

Når i er godt i gang, og i har lavet nogle månedlige aktiviteter et par gange, så er børnene også begyndt at finde ud af, at det også sker næste måned. De begynder derfor så småt at glæde sig til den næste aktivitet relativt kort tid efter den foregående. Dine børn får derfor noget at se frem til, og er rigtig spændte på, hvad den næste aktivitet kan være. Så dine børn vil uden tvivl få meget ud af det.

Hvad skal i lave i vinterferien?

Uge 7 nærmer sig med hastige skridt, og det betyder også, at det for rigtig mange danske familier er vinterferie. Der er naturligvis mange, der pakker deres kufferter og flyver til varmere himmelstrøg. Der er også mange, der pakker deres ski og tager til koldere himmelstrøg enten syd elle nordpå. Der er naturligvis også mange, der ikke pakker noget, men “bare” holder en dejlig og velfortjent uges ferie hjemme.

Ferie med børn

Har man ingen børn, kan man sikkert sagtens finde noget at bruge en uge på, uden at have de vilde planer. De fleste ved godt, hvor hurtigt en uge kan gå, selvom man troede man havde så god tid. Har man børn kan det være en god ide at planlægge lidt, hvad tiden skal gå med. Både for din egen skyld, men også for dine børns.

Det er sundt ikke at have skemalagt en ferie, da det jo netop er en ferie og der skal være plads til fritid og fri tid. Det kan dog også være en god ide at have nogle pejlemærke og ting man kan se frem til. Eksempelvis “Onsdag skal i Zoo” eller “Fredag skal vi i Den Blå Planet” og lignende. Ting man kan gå og glæde sig til.

Du er sikkert vant til at tage din børn med på tur fra tid til anden, og det kan derfor også være svært at finde inspitation til, hvor turen skal gå hen. På tureforborn.dk kan du finde inspiration til hvilke ture man kan tage på.

Gode råd til turen med børn

Det kan derfor være en god ide at planlægge nøje hvornår i skal køre, og det kan ofte være en god ide at komme tidligt. Husk på, at der er ret mange udover jer der har ferie i uge 7, og derfor skal på tur med børnene.

Sørg for at have lidt underholdning og (sunde) snack med til bilen, toget eller bussen, hvis i skal bruge længere tid på transport. Der er ikke noget, der kan ødelægge en dag som børn der er sure og kede af det allerede fra starten af dagen.

Spar en formue på bøger

young woman using a tablet computer while relaxing on hammock in a peaceful garden during holiday

Selvom der udkommer flere bøger end nogensinde før, da det er blevet lettere at udgive på grund af flere digitale muligheder, så læser vi ikke mere. Faktisk er der færre der er hyppige læsere, hvilket vil sige, at man læser i hvert fald en gang om ugen. Hører du til dem der læser ofte, er der en god chance for, at du også er blandt dem der køber en hel del bøger, og måske er med i en bogklub eller lignende.

E-bøger og lydbøger stormer frem, og salget af lydbøger steg mere mere end 30% i 2017, mens der var et lille fald i salget af almindelige trykte bøger. I forhold til de “rigtige” bøger, er lydbøger dog stadig en niche, der står for omkring 7%. Samler man e-bøger og lydbøger står dette for i alt 18,5% hvilket forventes at stige. Der er ikke nogen tvivl om, at der er noget særligt ved at sidde med en bog mellem hænderne. Alligevel forventes at at udviklingen vil forsætte på samme måde fremover, men færre fysiske bøger og flere e- og lydbøger.

Så meget kan du spare på lydbøger

Hvis du vil spare penge på en fysisk bog, har du få muligheder. Du kan melde dig ind i en bogklub og få procenter, du kan købe dem i supermarkeder, hvor de ofte er lidt billigere. Alternativt kan du vente nogle måneder til nyhedsværdien er faldet lige sammen med den generelle værdi, medmindre den bliver ved med at sælge godt, og dermed holder værdien.

En lydbog eller e-bog koster typisk et godt stykke under halvdelen af prisen på en almindelig bog, men her stopper muligheden for at spare ikke. Der findes nemlig en lang række abonnementsløsninger, hvor man får et fast månedligt beløb kan læse eller høre alle de bøger man vil. Hvis du eksempelvis kigger her Saxos kategori for e-bøger vil du under mange af dem kunne se teksten “indgår i streaming med Saxo Premium”.

For 99 kroner kan du der lytte til alle de lydbøger og læse alle de e-bøger du magter for 99 kroner om måneden. En ny helt almindelig bog koster typisk 299 kroner, hvis du er som mange danskere, så køber du ca. en om måneden. Det betyder at du reelt i stedet for at betale 3600 for bøger om året kan betale 1200 og samtidig have adgang til uendelig mange flere.

Det kan endda være, at det får dig til at læse mere – det skulle være så godt for hjernen…

Hvad kan VVS’eren hjælpe dig med?

Vand

Problemer i boligen

Der kan opstå mange problemer i ens dagligdag og nogle gange, skal man ikke længere væk end sin egen bolig. Man kan hurtigt glemme hvor mange ting i boligen, som egentligt kan gå i stykker eller på en eller anden måde holde op med at virke. Typisk har man brug for hjælp, hvis det drejer sig om mere tekniske ting, som vand, varme, el osv. Disse ting kan vi som regel ikke løse selv, men må lade andre gøre arbejdet for en. Men det er ikke altid let at vide, hvem man skal have fat i. Er det dem som styre fjernvarmen eller har man brug for VVS-manden? Dette kan for nogle godt være lidt af et mysterium.

Det VVS’eren kan hjælpe dig med

Derfor er der her en oversigt over hvilke opgaver VVS’eren kan løse for dig, hjemme ved dig. F.eks. kan den lokale VVS’er i Frederiksværk løse opgaver som, reparation af forskellige VVS-installationer, opsætte radiatorer, lave din bruser hvis den ikke virker efter hensigten, en dryppende vandhane, montering af vandmålere og andre VVS-artikler. De sørger for nærmest alt, hvad der har med vand i boligen at gøre. Hvis det har noget med vand at gøre, er VVS’ernen derfor et godt sted at starte.

Lad en professionel klare opgaven

Den bedste løsning til problemer, der måtte opstå i forbindelse med nogle af de førnævnte ting, er at få sin VVS-mand hjem til sig selv. Han ved hvordan de fleste problemer skal løses, ordenligt. Der vil derfor også være en fremtidssikring i den løsning, som bliver lavet i og med arbejdet bliver udført med kvalitet. Dette sikre også at man undgår unødvendige følgeproblemer, som kan opstå, hvis der ikke bliver gjort noget i tide. Følgeskader kan vise sig at blive meget dyre og meget omfattende at få løst, derfor kan man lige så godt tage kontakt med det samme.