Forside Blog

Tre gode ideer til barselsgaven

Kender du et par som er nybagte forældre? Så går du måske og overvejer at give parret en barselsgave. Det er en fin og hyggelig gestus, som de nybagte forældre helt sikkert vil sætte pris på. Der findes et hav af gode muligheder for barselsgaver. Du kan både vælge at give en gave til mor, far eller barnet eller dem alle tre. Herunder får du tre gode ideer til en sød barselsgave.

Barselsgaven til babyen

Mange forældre synes, det er skønt at få udstyr og ting til babyen i gave. På den måde slipper de nemlig selv for at skulle ud og investere i udstyret selv. Vil du gerne give en barselsgave til den lille ny? Du kan vælge at give alt lige fra en bamse, et lækkert babytæppe eller en barnevognskæde. Sebra er et dansk brand som har alt i udstyr til både store og små børn. Du finder derfor helt sikkert en sød og brugbar gave til den nyfødte baby.

Selvforkælelse til den nybagte mor

Som nybagt mor kan man ofte have følelsen af at være en smule usoigneret. Med søvnløse nætter, gylp på trøjen og pasning af baby bliver den personlige pleje ofte sat i anden række. Derfor synes mange mødre, at det er lækkert at modtage en barselsgave som indbyder til selvforkælelse. Køb f.eks. en lækker ansigtsmaske, en skøn te eller et gavekort til et spaophold. Kun din fantasi og dit gavebudget sætter grænser.

En lækker gave til den nybagte far

Den nybagte far fortjener også en lækker gave, som han kan forkæle sig selv med. Det er måske ikke en lækker ansigtsmaske som tiltaler faderen, men derimod en lækker flaske rødvin, whisky eller en flaske cognac. En biograftur med drengene kunne også være et godt bud på en gave til den nybagte far.

Derfor skal du holde øje med skimmelsvamp

Skimmelsvamp er bittesmå svampe, der formerer sig ved hjælp af sporer gennem luften. Når de rette betingelser er til stede, begynder de at vokse og sprede nye sporer. Skimmelsvamp trives godt på fugtige steder i naturen, men også i din bolig. Hvis du opdager skimmelsvamp, bør du få det fjernet det med det samme. Skimmelsvamp kan være årsag til sygdom hos du og din familie. Symptomerne er f.eks. hoste, irriterede øjne, hovedpine og træthed.

Skimmelsvampe er et tegn på, at huset af en eller anden grund er for fugtigt

Skimmelsvamp kan ses som en misfarvning på f.eks. væggen i soveværelset. Det, der i starten kun er en lille plet, kan hurtigt udvikle sig til større områder, hvis forholdene er gunstige. Derfor er det meget vigtigt at holde øje med skimmelsvamp og handle hurtigt, hvis det begynder at brede sig

Skimmelsvamp kan opstå både i ældre boliger og i helt nybyggede boliger. Det kan være en konsekvens af beboernes adfærd, især hvis man glemmer at lufte ud. Bad, madlavning, tøj der hænger til tørre i boligen, er alt sammen med til at øge luftfugtigheden i hjemmet.

I nybyggede huse kan skimmelsvamp være en konsekvens af, at man ikke har været grundig nok med at lade materialerne tørre undervejs, eller man har opbevaret byggematerialerne på et fugtigt sted.

Husforsikringen dækker ikke

Husforsikringen dækker normalt ikke angreb af skimmelsvamp, da de ikke nedbryder husets konstruktionerne. Forsikringen vil dog dække, hvis skimmelsvampeangrebet er en følge af en skade, der er omfattet af forsikringen.

Få professionel hjælp til at fjerne større angreb af skimmelsvamp

Mindre angreb af skimmelsvamp på vaskbare overflader kan du selv fjerne ved at vaske med rengøringsmidlet Rodalon. Forebyg nye angreb ved at lufte ud flere gange dagligt (med gennemtræk), sørg for at rense emhætten og udsugningen i badeværelset og tjek om husets facade, fundament og vinduer er tætte.

Ved større angreb af skimmelsvamp, skal du overlade opgaven til professionelle. Det gælder også, hvis du har en mistanke om, at din bolig har skjult skimmelsvamp inde i selve konstruktionen. Kontakt et certificeret firma, der har specialiseret sig i at undersøge, analysere og fjerne fugt og skimmelsvamp i boliger.

 

 

Tre gode måder til at skabe orden i boligen på

Bor du rodet? Eller ønsker du blot mere orden i dit hjem? At have et ryddeligt hjem giver dig en følelse af overblik og kan medvirke til, at du bedre kan slappe af i hjemmet. Synes du, at det er overskueligt at skulle i gang med projektet? Så er du heldigvis landet det rette sted. Herunder får du nemlig en guide med tre gode måder, hvormed du kan få skabt mere orden i boligen.

Indret boligen med opbevaringsplads

Opbevaringsplads er alfa omega i enhver bolig. Bor du småt, har du faktisk også mange gode muligheder for god opbevaringsplads. Med en rumdeler, reoler og hylder kan du nemt få mere opbevaringsplads. Et godt tip er at løfte opbevaringspladsen væk fra gulvet, således at du hænger hylder og reoler på væggene. Det får nemlig rummet til at syne af mere.

Kasser og bokse til opbevaring

Når du har indrettet boligen med plads til opbevaring, kan du med fordel investere i kasser og bokse til dine ting. Ved at sortere dine ting i kasser og bokse skaber du et godt overblik, så du altid ved, hvor dine ting er. Opbevaringskasser og -bokse findes i mange fine varianter som både pynter og er praktiske.

Et godt alternativ er at købe én eller to bedrollers som kan placeres under din seng. På den måde får du tingene væk fra gulvet, så din bolig syner større.

Udnyt dit depotrum

Bor du i lejlighed, hvor du har adgang til et depotrum? Hvis du indretter dit depotrum på en god måde, kan du udnytte rummet optimalt. Et depotrum er en god mulighed til at få skabt overblik i selve boligen, idet du kan stille de ting, du ikke bruger til dagligt i depotrummet. Indret depotrummet med reoler og hylder så du også i depotrummet har et godt overblik over dine ting.

Dynamics NAV sætter struktur på arbejdsdagen

Organiser din hverdag

Har du en virksomhed, eller arbejder du i en, hvor kundekontakt er et ufravigeligt punkt, så kan Dynamics NAV være med til at skabe en god og struktureret hverdag på arbejdet. Typisk er det sådan, at forskellige personer i dit firma, har forretningsrelationer med forskellige andre firmaer. Det kunne f.eks. være, at en sælger regelmæssigt skal møde potentielle kunder og herefter rapportere eller registrere resultaterne af disse besøg ved ugens afslutning.

Det er sådan, at alle specifikke emner, du har et forhold til i forretningen, bør registreres som kontaktpersoner. Det kunne f.eks. være kunder, potentielle kunder, leverandører, advokater og konsulenter.

Der kan potentielt være tale om mange personer under én paraply og derfor kan det være en kæmpe fordel at have alle disse registreret på et og samme sted. Det øger med garanti effektiviteten i arbejdet og giver en bedre struktur i hverdagen, hvis alle oplysninger let og enkelt er tilgængelige for alle involverede parter.

Som et eksempel kunne det være vigtigt for marketingmedarbejderen at vide, hvilke andre produkter en bestemt kunde har købt, før medarbejderen forsøger at gøre kunden interesseret i et nyt produkt. Med Dynamics NAV kan dette håndteres – der kan nemlig registreres oplysninger baseret på et firma eller en person i det pågældende firma. Derudover kan der også oprettes en uafhængig kontaktperson for personer, som ikke arbejder for et bestemt firma – det kunne f.eks. være en, der arbejder selvstændigt eller freelance.

Så meget forenkler hovedtelefoner din dagligdag

Musik, lydbøger eller anden form for hørebasseret tjenester, er for mange personers vedkommende, en vigtig del af deres hverdag – Og kan sjældent komme fra A til B uden at have dette med sig. Her er hovedtelefoner et vigtigt element, så vi kan lytte til det som vi har lyst til, uden at andre omkring skal høre det også. Mange bruger ikke kun musik osv. under deres transport, men bruger det også som en motivationsfaktor, ved udførsler af diverse opgaver.

På vej på arbejde

Når du er på vej på arbejde, hvad end du er pendler eller ikke har længere end du kan cykle, så er størstedelen af alle dem du møder på din vej også tilhængere af at høre musik på vejen. Det er i hvert fald ikke mange som ikke har et sæt hovedtelefoner i ørerne. Det er også en god start på dagen at man lige kan lytte til sine ynglings toner, og måske lige sætte dagen ordentligt i gang med lidt dakke dakke på playlisten.

Huslige pligter

Rengøring og oprydning i hjemmet er svære at gøre attraktive for de fleste personer. Men med et godt beat i hovedtelefoner, så kan du faktisk få klaret de kedelige opgaver nemt, og faktisk føle at det er hurtigt overstået. Det er også en god motivation til at få gjort havearbejdet, hvis man så vel har sådan en. Så kan du altid stå og vrikke lidt med til toner, og have det sjovt imens du gør noget der er mindre sjovt.

Forkort gåturen

At gå en tur kan godt være lidt kedeligt, da man enten altid ser det samme, eller også sker der ikke det helt vilde, i dit nærområde. Starter du en god lydbog på din gåtur, kan du sætte dit fokus på stemmen der fortæller historien, og du har fuld koncentration på den. Så kan du hurtigt få et par timer til at gå, og få en del kilometer i benene.

Vil du også komme nemt igennem dagligdagens kedelige tidspunkter, så find dig et par hovedtelefoner, og få tiden til at flyve afsted.

Få hjælp, til når konflikterne er gået i hårdknude

Vi kender nok alle til at have kollegaer, som vi ikke kommer så godt ud af det med. For det meste er det heldigvis noget, man kan se bort fra, og som ikke fylder så meget. Andre gange kan uoverensstemmelserne dog hobe sig op, og til sidst kan det være, at man ikke engang kan snakke og dermed samarbejde med sin kollega mere. Her bliver det problematisk og kan gå udover trivslen på arbejdet. Heldigvis er det muligt at få hjælp udefra af en dygtig mediator, der kan skabe gensidig forståelse og dermed finde en løsning på konflikten.

Leilaboel.dk kan du få hjælp til at håndtere konflikter på den bedst mulige måde, uanset om de er mellem kollegaer, familie, venner eller noget helt fjerde.

Hvorfor hente hjælp udefra?

Det kan virke fjollet at hive en tredje part ind i en konflikt, som man måske i forvejen føler har fået for meget plads. Alligevel kan det faktisk give rigtig god mening, da nogle konflikter simpelthen har godt af at blive set fra et helt objektivt og upartisk perspektiv, hvilket en mediator er i stand til.

På den måde kan mediatoren belyse sagen på en måde, der gør, at det bliver nemmere for de involverede at sætte sig i hinandens sted og opnå gensidig forståelse. Allerede her er man nået langt i processen om at finde frem til en ordentlig fælles løsning.

Det skal på ingen måde ses som at smide håndklædet i ringen, hvis man ikke føler sig i stand til at løse konflikten på egen hånd og derfor søger hjælp. I stedet kan det betragtes som en styrke, at man virkelig vil gøre en indsats og kæmpe for at få problemet løst.

Det er dermed blot om at sætte en aftale i stand med mediatoren, så I snarest muligt kan komme tilbage på god fod.

Sådan kan du gøre din have klar til sommerens ankomst

Er du en af de danskere, der hvert år håber på en god sommer, så er du blandt optimisterne. Som bosiddende i Danmark kan man nemlig aldrig være sikker på, at sommeren kommer, og derfor kan man også blive meget skuffet, hvis man håber på en god sommer med varme og solskin, men man ender med at få det modsatte. Viser vejrudsigterne dog, at sommeren er på vej, så er det på tide at gøre haven sommerklar, så du kan nyde sommeren i fulde drag, når den endelig kommer til Danmark. Herunder kan du få inspiration samt gode råd til, hvordan du kan sikre, at din have er sommerklar.

 

Sørg for at græsset er slået, og buskene er trimmet

Henover vinteren kan man have en tendens til at glemme haven grundet det kolde vejr. Om vinteren gror græsset ikke meget, og buskene er gået lidt i stå. Til sommer vil man dog opleve, at der kommer liv i haven igen, og den kan hurtigt vokse til, hvis man ikke holder et vågent øje. Derfor er det en god idé at slå græsset og trimme buskene regelmæssigt, når foråret begynder, så du kan komme sommeren i forkøbet.

 

Rengør og klargør havemøblerne

Når der er styr på planterne og græsset i haven, kan det være, at du skal tage et kig på terrassen. Trænger den også til en kærlig hånd, så bør dette gøres, inden sommeren for alvor tager fat i Danmark. Det er nemlig varmt at rengøre og klargøre havemøbler i 25 graders varme.

 

Invester i en ny grill

Sommer betyder grillmad, og er du helt vild med at grille, kan det være, at du skal have fat i en ny grill. Invester i en gasgrillog oplev forskellen. Med en gasgrill kan du lave velsmagende grillmad på ingen tid uden for meget opvask bagefter.

Overvejer du at købe en ny bil? Så få et bedre overblik herunder

Der er mange bilejere i Danmark, og det kan der være mange forskellige grunde til. Mange vælger at købe en bil af praktiske årsager, mens andre synes, at en bil giver mere frihed. At købe en bil er dog en stor beslutning, og det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis man ikke har undersøgt, hvad det koster at have en bil. Er du i tvivl om, hvorvidt du skal købe en bil eller ej, så kan du blive klogere herunder.

 

Sørg for at vælge den rette model for dig

Er du førstegangskøber, så vil du helst sikkert opleve, at markedet er uoverskueligt. Der findes nemlig mange forskellige bilmærker og modeller, og ved du ikke, hvad du leder efter, så kan det hurtigt blive besværligt at skulle finde den rette bil. Allierer du dig med en god bilforhandler, kan du dog hurtigt komme skridtet tættere på den rigtige bil for dig. Eksempelvis kan det være en god idé at tænke på pris, størrelse og behov, når du leder efter en bil. Hvor mange penge har du til en bil, og hvor stor en bil har du egentligt plads til?

 

Med en elbil kan du passe bedre på miljøet

Hvis du er miljøforkæmper og ønsker ikke, at din bil skal forurene og ødelægge naturen, så kan det være, at du skal have fat i en elbil i stedet for. Find elbil pris på nettet for at blive klogere på om det er noget for dig. På den måde kan du også få et større indblik i, om en elbil er noget for dig, eller om du skal have en almindelig diesel- eller benzinbil. Nettet er altid et godt sted at starte, hvis man er i tvivl om noget, og du har derfor gode muligheder for at få svar på dine spørgsmål.

 

 

Disse ting er et must have i stuen

Enten kan man lide at indrette, eller også synes man, at det er kedeligt. Nogle er rene naturtalenter, mens andre bruger lang tid på at søge inspiration på nettet og i boligmagasiner, før man kan komme tættere på en indretningsløsning i stuen. Lige gyldigt hvilken type du er, så er der nogle ting, man nærmest ikke kan undvære at have i stuen. Er du interesseret i at læse mere om, hvilke ting man skal have til stuen, så kan du blive meget klogere på dem herunder.

 

En god sofa hvor man kan flyde og slappe af

De fleste har prøvet at sidde i en dårlig og hård sofa. Det kan være svært at slappe af, når man sidder dårligt, og derfor skal man også tænke sig godt om, når man køber den rette sofa til stuen. Eksempelvis kan det være en god idé at tage ud et sted, hvor man kan prøve de forskellige modeller, så I er sikre på, at I vælger rigtigt. En sofa hvor man kan slappe af og flyde i er altså uundværligt i stuen.

 

En lænestol man kan læse i

Kan du godt lide at læse dagens avis, eller er du blot en læsehest, så er det vigtigt at have et sted i stuen, hvor man kan fordybe sig i en god bog eller avisen fra i går. En lænestol er derfor en god investering, da man sidder mere op i en lænestol end i en sofa.

 

Et godt fjernsyn

De fleste danske familier har i dag et fjernsyn i hjemmet, og derfor kan man ikke undervurdere det. Mange bruger fjernsynet som informationskilde, mens andre blot benytter det til underholdning. Lige meget hvilken type du er, så er et godt fjernsyn også et must have i stuen, når man bare har brug for at koble af efter en travl dag på arbejdet.

Sikker sex i dagligdagen

dagligdag

Der er rigtig mange danskere som hvert år oplever at få sig en kønssygdom eller at blive ufrivilligt gravide efter et samleje. De samme mennesker har med stor sandsynlighed ikke anvendt et kondom som præventionsmiddel under deres samleje.

Rigtig mange par tænker at det er lige meget med at bruge kondomer når de har sex selvom de er et fast par – men det er faktisk en rigtig god ide selvom i er et fast par. Men der er faktisk nogle få kvinder som hvert år oplever at blive ufrivilligt gravide, selvom de har brugt p-piller. Dette kan være noget af et chok, hvis det ikke har været planlagt inden da. Det er derfor den bedste løsning, at man er på den sikre side under samlejet, ved at bruge kondom i dit forhold.

Kondomer er ikke så galt som man tænker

Kondomer kan faktisk være sjove og forbedre dit samleje markant, du skal bare kigge lidt ud over krogene på de mange sexshops, både fysiske butikker og på nettet. Lige meget hvilken sexshop du besøger, så finder du altid nogle kondomer som er anderledes i forhold til de standardiserede kondompakker fra tanken.

Du finder kondomer i mange afskygninger, og der er en type til en hver personlighed. De mest almindelige forskelligheder er at du kan få kondomer med forskellige former og smage, som kan hjælpe på følelsen eller spice samleje lidt op.

En af de helt vilde kondomer er den type med bedøvende creme. Denne type bedøvende kondom gør det muligt for manden at gennemføre et samleje endnu mere udholdende og forlængere jeres samleje hver eneste gang. Det er da værd at fortrække.

Husk også sexlejetøjet

Noget som mange par glemmer er at tilføje sexlejetøj til deres sexliv, inden det dør ud. Sexlejetøj løsner godt op i intimiteten, og jeres sex vil uden tvivl bliver forbedret med brug af sexlejetøj.