Forside Blog

Sikker sex i dagligdagen

dagligdag

Der er rigtig mange danskere som hvert år oplever at få sig en kønssygdom eller at blive ufrivilligt gravide efter et samleje. De samme mennesker har med stor sandsynlighed ikke anvendt et kondom som præventionsmiddel under deres samleje.

Rigtig mange par tænker at det er lige meget med at bruge kondomer når de har sex selvom de er et fast par – men det er faktisk en rigtig god ide selvom i er et fast par. Men der er faktisk nogle få kvinder som hvert år oplever at blive ufrivilligt gravide, selvom de har brugt p-piller. Dette kan være noget af et chok, hvis det ikke har været planlagt inden da. Det er derfor den bedste løsning, at man er på den sikre side under samlejet, ved at bruge kondom i dit forhold.

Kondomer er ikke så galt som man tænker

Kondomer kan faktisk være sjove og forbedre dit samleje markant, du skal bare kigge lidt ud over krogene på de mange sexshops, både fysiske butikker og på nettet. Lige meget hvilken sexshop du besøger, så finder du altid nogle kondomer som er anderledes i forhold til de standardiserede kondompakker fra tanken.

Du finder kondomer i mange afskygninger, og der er en type til en hver personlighed. De mest almindelige forskelligheder er at du kan få kondomer med forskellige former og smage, som kan hjælpe på følelsen eller spice samleje lidt op.

En af de helt vilde kondomer er den type med bedøvende creme. Denne type bedøvende kondom gør det muligt for manden at gennemføre et samleje endnu mere udholdende og forlængere jeres samleje hver eneste gang. Det er da værd at fortrække.

Husk også sexlejetøjet

Noget som mange par glemmer er at tilføje sexlejetøj til deres sexliv, inden det dør ud. Sexlejetøj løsner godt op i intimiteten, og jeres sex vil uden tvivl bliver forbedret med brug af sexlejetøj.

Få overblik over tid og opgaver

Kontor arbejde

Effektiviteten kan stige, hvis I for styr på tiden

Kender I det på arbejdet med, at det er svært at holde styr på tiden i dagligdagen og I føler godt at I kunne bruge tiden mere effektivt? I er ikke de eneste, som har tænkt denne tanke og derfor findes der også en god løsning på dette problem. Tiden kan bare flyve af sted og før man har set sig om, så har man måske brugt for meget tid på en opgave. Det kan være en stor fordel, at have styr på tiden og hvor lang tid, noget bør tage. Hvis der kommer styr på tiden, kan effektiviteten også lige ledes øges. Det er her at den kendte frase ”tid er penge” kommer til sin fulde forståelse og det skal man ikke tage for givet.

Tidsregistrerings software

Dem som har tænkt på netop dette problem, som også har lavet en løsning, hedder Eazyproject og deres løsning er software. De kan nemlig tilbyde en software løsning, som kan holde styr på tiden og give jer mulighed for, at registrere den tid, som bliver brugt. Hvis alle i virksomheden registrerer deres tid, så giver det et overblik over arbejdsopgaver og hvor langtid, der bliver brugt på disse. Med disse data er det muligt, at se om der kan optimeres et sted, eller om der skal bruges mere tid på noget og mindre på noget andet.

Effektiv løsning

Det kræver ikke ret meget at registrere tiden og hvilke opgaver der bliver løst og derfor er det en simpel, men effektiv løsning på et problem, som kan være stort. Det gør hverdagen lettere og så skaber det et overblik over hverdagen, som kan være nærmest umuligt at få ellers. Det er nemlig ikke let at huske, hvad man har lavet i løbet af dagen, hvis man har haft en meget vekslende dag. En oversigt sætter det hele i perspektiv, så du også kan huske hvor du slap, dagen før.

Få den hjælp du har brug for, når din hverdag ikke længere hænger sammen og du har det svært

Badebro

Du kan godt få hjælp

Er din daglig dag fyldt med dårlige tanker og føler du at det er svært at komme igennem tilværelsen, så må du ikke gå og føle sådan for længe. Selv om det er svært at samle sig selv op, når man er nede, så er det bedste man kan gøre i disse situationer at søge hjælp. Det er vigtigt at få snakket om sine følelser og hvordan man går og har det. Hvis ikke man får gjort dette, kan ens tilstand blive forværret. Derfor er det vigtigt at man søger hjælp, for der er hjælp at hente, selvom man ikke selv synes, at der er nogen hjælp.

En psykolog har forskellige behandlingsmetoder

Det er ikke hver at have det dårligt og skidt, hvis der er hjælp at hente. Hjælpen kan du få hos PsykologNord, hvor du kan finde en afdeling i Odense. Her kan du få forskellige behandlingstilbud og komme til at snakke med en psykolog, som kan hjælpe dig med de problemer du har, hvis du har dårlige tanker eller andre psykiske lidelser.  Jo før du kan få hjælp desto bedre vil det blive for dig og desto mindre tid skal du have det skidt. Psykologen kan give dig et rum, hvor du kan være dig selv og åbne helt op uden at blive mødt med fordomme.

Giv dig selv den hjælp du har brug for

Hvis man går og har det skidt, kan hele ens hverdag falde helt fra hinanden og man har måske ikke så meget overskud, som man plejer. Det vil helt sikkert blive svært at kunne tage sig af alt det man plejer at gøre. Derfor er det også bedst, hvis man hurtigt kan komme op på benene og stå igen. Man fungerer trods alt bedst, når man kan alt det man plejer at gøre, det gælder om at være stærk og give sig selv den hjælp, der skal til.

Hold dig varm på kolde dage

kulde

Når temperaturen er nærmer sig frysepunktet, kan det være svært at få varmen, selvom radiatorerne er sat på max. Vi vil forsøge at komme med nogle ideer til hvordan du kan få varmen igen. 

Tilslut ekstra radiatorer hvis de andre ikke er nok 

Hvis dine radiatorer er sat på 5 og du stadig føler at de varmer rummet nok op. Det kan være fordi de er placeret langt væk fra hvor du opholder dig i rummet. 
Det kan være dyrt og besværligt at skulle tilslutte endnu en radiator til den energikilde du har. Derfor kan det være smart at investere i en el-radiator, da det nemlig kun kræver at du tilslutter det til en stikkontakt. Se et udvalg af el-radiatorer her.
Det er dog lidt dyre at bruge en el-radiator, så derfor anbefales det kun at bruge den i de perioder du ikke kan få varme nok ud af dine normale radiatorer. 

Løb en tur 

En god måde at få gang i varmen i kroppen på, er ved at løbe en tur. Det sætter gang i blodcirkulationen, giver varme til kroppen. Det kan nogle gange også virke bare at tage nogle armbøjninger eller mavebøjninger. Det behøver ikke være det helt vilde sport du laver, bare det du får aktiveret kroppen, hjælper på kropstemperaturen. 

Få gang i blodomløbet  

Det er lettere for kroppen at justere din kropstemperatur, hvis du har et sundt blodomløb. Det kan du  ved ikke at ryge, ved at spise sundt, og ved at lave ting der sætter gang i blodomløbet. Her kan du blandt andet dyrke vinterbadning, eller bare tage et koldt bad i bruseren, og husk at varm kroppen op igen efter, enten med en tur i sauna eller med noget varmt vandt bagefter, så kroppen får den rette temperatur igen. 

Kom hurtigere frem i dagligdagen

kørekort til bil

De fleste personer har rigtig travl i deres hverdag, både med arbejde, afhentning af børn, indkøb osv. Det kan være rigtig stressende til tider, især hvis man endnu ikke har fået taget sit kørekort. Har man alle disse gøremål, og stadig ikke har fået taget sit kørekort, har man uden tvivl travl, da man skal nå det hele på 1/5 fart. Uanset om du har dem alle og det halve af disse gøremål, så vil du uden tvivl spare dig selv for en masse tid ved at erhverve dig et kørekort så du kan få lov til at føre bil.

Det koster naturligvis lidt

Der er ingen tvivl om at et kørekort er en af de dyre poster som kommer her i livet, men det tjener sig hurtigt ind i igen, når man tænker på alt den tid som du samlet set spare dig selv for. Især hvis du er afhængig af offentlig transport, som ikke er så billigt mere i længden. Desuden kan du også tage lige der hen hvor du vil, lige når det passer dig, og din familie, uden at skulle bestille billetter til togtur, fordi i gerne vil sidde det sammen sted.

Det er hurtigt overstået

Et kørekort tager ikke længere tid, end at man godt kan tage det ud af kalenderen, selvom man har et fuldtidsjob. Du køre 45 min – 1,5 time ad gangen, og du tilpasser som regel efter hvornår du selv har tid. At tage et kørekort til bil vil max tage 3 måneder, og så har du det i hånden. Så det er ikke her du kan argumentere for ikke at tage et kørekort.

Så se at komme i gang med at tage dit kørekort til bil, så du kan gøre dit liv meget letter og enklere. Du vil takke dig selv for det i sidste ende.

Øg dit energiniveau

Atlet laver tungt luft

Mangel på energi er en dræber for din træning

Når du sidder der hjemme og mangler energi eller når du er ovre at træne og mangler energi, så plejer det ikke at blive godt. Hvis du mangler energien, når du er hjemme, så kommer du med stor sandsynlighed aldrig afsted til træning og hvis du mangler energien, når du træner, kan du ikke give dig fuldt ud. Alt sammen har en konsekvens af at du ikke træner optimalt og måske ikke kommer til at nå din målsætning. Dette vil være ærgerligt, når der rent faktisk findes en løsning på dette problem. Der er mange som har en travl hverdag, hvor der skal være styr på en masse ting og det er ikke alle dage, som er gode hvad angår energiniveau.

Koffeintilskuddet

Det du har brug for, er et koffein tilskud – Et koffein tilskud vil give dig den energi, som du mangler for at komme hen til træningscenteret og træne igennem, så du kan nå din målsætning. Dette betyder ikke at du skal drikke en masse kopper kaffe lige inden du skal til træning. Ja vist – der er koffein i kaffe, men du ved aldrig rigtig hvor meget. For at kunne kontrollere dit indtag af koffein præcist, er det derfor en god ide at købe koffeinen, som et kosttilskud. Dette løser også problemstillingen for dem, som ikke drikker kaffe til hverdag.

Hverdagen skal ikke bestemme hvordan du skal træne

Med et koffein tilskud får du mere energi og dermed også et større overskud, til at tage til træning og virkelig give den alt, hvad den kan trække. På den måde vil du kunne optimere din træning, selv når det har været en hårddag. Hverdagen behøves ikke at bestemme hvordan din træningssession bliver. Der skal være energi til de store og tunge løft, som squard og dødløft, de øvelser, hvor du bruger flere muskelgrupper på én gang, er de øvelser som giver mest, men også dem som kræver mest. Disse øvelser skal der også være plads til i hverdagen.

Hold en fest dine gæster vil huske

fest

Står du og skal planlægge en større fest, såsom fødselsdag, firmafester, bryllup eller andre fester, er det vigtigt at du forsøger at lave en fest der skiller sig ud, og en fest som dine gæster vil huske i lang tid efter festen er slut.
Vi vil derfor her i artiklen komme med nogle forslag til hvordan du kan gøre dette. 

Temafest 

Noget der hitter hos de fleste, og som ofte skaber en mindeværdig fest, er temafester, her er der mange forskellige muligheder. Nogle vælger at holde et bryllup med tema af ting som brudeparret er vilde med. Hvis de f.eks. er vilde med superhelte, kan man lave en superhelte bryllupskage, og evt. Har en t-shirt indenunder med ens yndlingssuperhelt, som man så kan visefrem, når man skal have taget billeder. Det kan f.eks. være brudgommen og hans venner.  

Ellers er en 80er fest, hvor alt er 80er relateret. Det kan være at folk skal klæde sig ud i 80er tøj, og der samtidigt bliver serveret 80er retter, som rejecocktails, og bananasplit. Musikken skal også være 80er hits, så man kan vise sine 80er moves. Man kan samtidigt også sørge for at folk kan lave og drikke en masse drinks fra 80erne, såsom isbjørn, filur, champagnebrus og andre lignende drinks.  

Lad andre stå for din fest 

Hvis du skal holde en stor uforglemmelig fest, kan det nogle gange anbefales at lade et bureau stå for planlægning og arrangering af din fest. De kan nemlig få stablet nogle større arrangementer på benene, og hive fat i nogle gode kontakter. Så hvis du f.eks. ønsker en rigtigt Casino royale stil, kan de stå for rigtige casino borde og dealere, samt bartendere og champagne, så du og dine gæster bare skal måde galla påklædte op, og nyde en rigtig James Bond stemning. 

Den succesfulde event kommer ikke af sig selv

fest

Events er ikke hverdagskost

De fleste af os kender det godt, når vi siger at hverdagen bare går som den plejer. Dette gælder også for nogle virksomheders vedkommende. Dette er lige end til at virksomheden beslutter sig for, at skulle holde en event, hvor der skal gives informationer til forskellige interessenter. Men hvis virksomheden ikke er vant til at holde disse events, kan det godt blive en stor opgave at skulle få styr på dette. Det er jo ikke lige frem hverdagskost for de fleste virksomheder, at skulle afholde en event. Men hvis der skal ske ændringer i dagligdagen, kan man som virksomhed godt forberede sig på udfordringer.

Få den hjælp som virksomheden har brug for

Det at afholde en succesfuldt event, hvor evt. virksomhedens interessenter får informationer om virksomhedens fremtidige strategi, er ikke bare noget man gør. Der er en masse overvejelser og planlægning, som der skal være styr på, inden virksomheden gør eventen til en realitet. Her kan det være en fordel at tage kontakt til en event firma, som har erfaring med succesfulde events. Det kan være en god måde, hvor på at virksomheden kan forberede en god event. En event firma, kan evt. også hjælpe med at få det faglige indhold på plads og give en god metode til at videregive informationer.

Den rigtige opmærksomhed

Man forholder sig typisk ikke til at skulle arrangere en event i hverdagen og derfor gør man også bedst i at få den rette hjælp til dette. Hvis der er mange informationer, som skal gives og er de lidt kedelige, skal man finde en spændene måde at formidle dem på. Opmærksomheden hos deltagerne skulle gerne vare så længe som muligt. På den måde vil de også kunne huske mere af eventen og dermed vil eventen blive en større succes. Dette kan danne gro bund for et bedre samarbejde mellem virksomheden og interessenterne.

Føl dig mere tryg i hverdagen

autoriseret låsesmed

Er du der i livet, hvor du har stiftet familie, du er flyttet i eget hus, og hverdagen køre bare derud ad, med arbejde osv. Så er du der i livet, hvor du nærmest ikke kan ønske dig mere, og du er begyndt at føle at livet giver mening. Når man har den perfekte familie, vil man gøre alt for at de kan føle sig trykke i hjemmet, og du som familiefar vil selvfølgelig gerne kunne give din familie den tryghed de har brug for, hver eneste dag.

Det er derfor vigtigt at du begynder at overveje hvordan du kan sikre hjemmets fire vægge, så du ikke en dag får ubudne gæster. Det er altså kort sagt, tid til at tænke på hvordan du kan optimere dit hus, for at undgå indbrud. Er det et ældre hus I bor i, så bør du undersøge hvornår der sidst er lavet et tjek på jeres låse rundt omkring i hjemmet. Viser det sig at der ikke er lavet noget på låsene i mange år, så er det nu du skal tage kontakt en til en autoriseret låsesmed, og få et gennemtjek af alle dine låse i døre og vinduer. Når dine låse er gamle og slidte, bør du altid vælge at få udskiftet dem til den nyeste teknologi. Lige som med alt andet, så bliver tingene bedre og mere sikre, år for år. Du vil altså få dig et mere sikkert hjem, ved at skifte dine låse til den seneste teknologi. Du kan finde en autoriseret låsesmed her.

Vil du også gerne være tryg, når du eller I er væk fra jeres hjem, så bør du overveje at få installeret et alarmsystem gennem et alarmselskab, så du altid kan følge med i om der sker noget når du er på arbejde eller udenbys. Her findes både videoovervågning, samt følecensorer, som kan udløse en alarm, som kan give en melding til dig med det samme.

Virker proteinpulver?

fitness

Proteinpulver er et kosttilskud, som de fleste tager under eller efter fysisk træning. Det gør de fleste for at få større muskelmasse, men virker det overhovedet? eller er det bare en ekstra overflødig udgift?
Alle der har trænet kender vel følelsen af de første gange man efter en længere pause, får slæbt sig ned i det lokale fitnesscenter, og kigger rundt og ser toptrimmede kvinder og mænd, og man selv står med en lille fin topmave og tænker man aldrig når deres mål, for så at kigge over på protein hylden og bede til at det er et mirakel pulver, der kan forvandle ens krop på 0,5.
flere og flere ernæringseksperter mener at protein gavner udviklingen af muskelmasse, men mener også at for de fleste et unødvendig kosttilskud, da de fleste danskere får den mængde protein der anbefales.  

Holder det så danskerne fra at købe protein pulver? 

Det ser ud til at danskerne er ligeglade med eksperternes råd, og det kan man som godt forstå, for det er ikke skadeligt at indtage et højre antal proteiner end hvad der anbefales, for det er nemlig en minimumsgrænse anbefaling.  Så selvom man har indtager de normale minimumsanbefalings grænse via ens daglige kost, vil det stadig kunne ses, hvis du indtager proteinpulver samtidigt med du har en jævnlig og forholdsvis hård træning.  

Hvilke typer proteinpulver findes der? 

Der findes et hav af typer proteinpulver, både smag og størrelse. Nogle af de mest populære er chokolade eller jordbær. Men en der virkeligt har brudt igennem den seneste tid er peanutbutter og chokolade, lavet på valle.  

Du kan jo eventuelt selv prøve en periode og tage proteinpulver (husk at gør det imens du træner, ellers tager du bare på af det) og se om du kan mærke en forskel, og ellers kan du jo bare gå tilbage til din normale rutiner.