3 gode grunde til at købe en havetrampolin

295
Pige hopper højt

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Havetrampoliner er i løbet af de seneste år blevet fast inventar i mange danske haver. Med andre ord er trampoliner blevet virkelig populære, og det er ikke så underligt – der er nemlig mange gode grunde til at investere i en. Så hvis der ikke allerede står en trampolin i jeres have, kan I her læse, hvorfor I bør overveje at købe en.

Ud i den friske luft

Trampolinen er placeret udenfor og giver derfor anledning til masser af frisk luft. Størstedelen af børns leg foregår indendørs, og en trampolin er en god måde at opfordre børnene til at flytte legen udenfor. Den friske luft har en positiv effekt på vores mentale sundhed. Gennem sol- og dagslys optager kroppen D-vitamin, som blandt andet er vigtigt for knogler, tænder og muskler. Sollyset får desuden niveauet af serotonin i hjernen til at stige, hvilket gør os glade og mere energifyldte.

God motion

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at børn bevæger sig mindst en time om dagen. Da det meste af skoledagen foregår stillesiddende, er det vigtigt, at børn er aktive uden for skoletiden, hvis ikke de skal ende med at være inaktive. En havetrampolin er en perfekt opfordring til fysisk aktivitet, da børnene ved at hoppe på den får pulsen op samtidig med, at de leger. Ud over at de bevæger sig, træner og forbedrer børn også koordinations- og balanceevne, når de hopper på trampolin

Sjov for hele familien

Sidst, men ikke mindst, er det ikke kun børnene, der får glæde af en havetrampolin. Det er nemlig en aktivitet, som hele familien kan tage del i. Børn og voksne i alle aldre kan få mange sjove timer ud af en trampolin. Så nyd en søndag eftermiddag med familien i haven, hvor I får både motion og frisk luft samtidig med, at I har det sjovt.