3 beautyfavoritter der passer til din dagligdag

507
beskæftigelse

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Alle har brug for skønhedsplejeprodukter og i denne artikel, kommer vi med vores bud på 3 rigtigt gode favoritter til dig og din aktive dagligdag.

Nem at bringe med shampoo bar
Har du hørt om shampoo bars? Ingen emballage og så fylder de meget mindre end en almindelig shampooflaske. Herudover er der ingen risiko for at shampoo løber ud i din taske eller hvor du nu opholder den. En shampoobar bruges under vask, og skummes op i badet og tørrer så ind, ligesom man kender det fra en håndsæbe. Shampoo bars er blevet meget populære de sidste par år, grundet den naturlige profil de har.

Køb Shampoo bars her

Nem at bringe med hårbørste

Er du også sart over for dine dyre hårbørster? Så bør du kigger nærmere på den populære bio brush der er lavet af 100% nedbrydelige materialer. Den er både bøjelig og blød og samtidig er det den perfekte hårbørste.

Køb bio brush her

En virkningsfuld og lille serum

En serum er altid god at have ved hånden, den fugter din hud effektivt og hurtigt. En af de mest populære ansigtsserums på markedet netop nu, er Evolves super virksomme Hyaluronic Serum.